Uit eten in Leiden

Uit eten Leiden

Uit eten in Leiden

Wil je uit eten in Leiden? Ons restaurant in het centrum van de stad is de uitgelezen plek. Zoals onze naam al verklapt, zitten wij aan de Rijn. Wat is nu een leuker plekje om uit eten te gaan in Leiden? Wij hebben voor ieder wat wils en zijn het hele jaar door open.

Het hele jaar

Je kunt zowel in de zomer als in de winter bij ons terecht als je uit eten wilt in Leiden. Tijdens de koude maanden verwelkomen we je in ons knusse en modern ingerichte restaurant. Kom lekker warm bij ons binnen zitten en geniet van de uitgebreide menukaart vol vlees, vis en vegetarische gerechten. In de zomer kun je genieten van ons terras op en aan de Rijn. Dat is heerlijk vertoeven in het zonnetje met heerlijk eten en drinken. .

Stel je eigen menu samen

Als je uit eten gaat in Leiden kun je natuurlijk kiezen uit vele restaurants. Ons restaurant is echter uniek door ons buitengewone concept. Bij ons stel je je eigen menu samen door middel van allerlei kleine gerechtjes. Al 8 jaar staan we bekend om ons leuke concept en komen mensen met veel plezier bij ons eten. Doordat je je eigen menu samenstelt, weet je zeker dat je lekker zult eten. Voor het diner raden wij aan om per persoon twee starters en drie hoofdgerechtjes te kiezen. Wil je je alvast verlekkeren, bekijk dan de menukaart op onze website voordat je bij ons uit eten gaat in Leiden.

Schuif aan

Uit eten in Leiden bij Aan de Rijn? Schuif aan! Wil je er nu zeker van zijn dat wij nog genoeg ruimte voor jou (en je gezelschap) hebben, reserveer dan van tevoren even via de link op de website. We kunnen niet wachten om jou te mogen ontvangen!