Diner

Wij raden je aan om per persoon 2 starters en 3 “hoofdgerechtjes” te kiezen voor een heel diner en deze lekker samen te delen. Bekijk hieronder onze menukaart. 

Starters

Tomatenhummus van kikkererwten met tuinkers en pita 6,00 (V)

Baba ganoush met geroosterde pita en tomatensalsa 6,00 (V)

Garnalenkroketjes met citroen-peterseliemayonaise 8,50

Quesadilla met kaas, ui, paprika, jalapeño, zure room, avocadodip en tomatensalsa 6,75 (V)

Vleeswarenplankje met drie wisselende charcuterie en tafelzuur 7,50

Bruschetta’s met pulled pumpkin, pittige vegan feta en pepita 6,75

Bruschetta’s met makreelsalade en rode biet 6,75

Bruschetta’s met manchego en tomatensalsa 6,75 (V)

kaasplankje met drie wisselende kazen van Fromagerie Bon, vijgenbrood en appel-balsamicostroop 8,75

Edamame gestoomd en geserveerd met grof zeezout 6,00 (V)

Brood met aioli en olijventapenade 5,65 (V)

Soepen en salades

Salade met Parmaham, brie en pesto 6,50  

Salade blauwe kaas met peer en een dressing van framboos 6,50 (V) 

Soep van de dag wisselende verrassing van de chef 4,25  

Kippensoep met gele curry, kokos en koriander 4,25

Drie stukjes extra brood 1,00

Vlees en gevogelte

Runderburgertje met barbecuesaus, spek en kaas 6,75

Beef tataki met soja en witte sesam 9,50

Buikspek geroosterd met puree van pompoen 8,50

Eend geserveerd op een pannenkoek met hoisinsaus 7,50

Stoofpannetje met winterse groenten en kalfsvlees 7,50 

Vegetarisch en vegan

Quesadilla met ui, paprika, jalapeno en mexicaanse sauzen 6,75

Bitterbal van Geitenkaas met een korstje van amandel (2st) 8,5

Ravioli gevuld met paddenstoel en truffel 8,50

Pastei gevuld met een ragout van bospaddenstoelen 6,50

Shakshuka met tomaat, paprika, ei en feta 7,50

Pompoen geroosterd met salie en pepita 7,50

Spruiten met kastanjes en beurre noisette 5,50

Portobello gegratineerd met blauwe kaas op bietenrisotto 7,50

Vis en zeevruchten  

Garnalenkroketjes met citroenpeterseliemayonaise 8,50

Gamba’s in knoflookolie met rode peper 7,50

Viscurry van zalm en kabeljauwmet saffraan 7,50

Gebakken kokkels in knoflook geserveerd met linguine 7,50

Bijgerechten

Kreukelfriet met pittige mayonaise 4,45

Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise 4,95

Aardappelgratin 5,00

Nagerechten

Cheesecake van witte chocolade met aardbeien-sorbetijs en slagroom 7,00

Chocoladebrownie met hazelnoten en vanille-ijs en slagroom 7,00

“Pornstar-martini” mousse van passievrucht, Malibu schuim en merengue 8,50

Kaasplankje met drie wisselende kazen van Fromagerie Bon

met vijgenbrood en appel-balsamicostroop 8,75

In Calvados Geflambeerde appel met vanille-ijs en slagroom 8,50