Reserveren

Wij ontvangen je graag weer in ons restaurant of op ons terras “Aan de Rijn”. U kunt bij ons vooraf reserveren maar ook gewoon langskomen is weer mogelijk, we noteren voor een plaatsje binnen dan wel graag nog even uw gegevens.

Helaas kunnen wij door de nieuwe regelgeving maar een beperkt aantal reserveringen aannemen. Hierdoor werken wij in het weekeind met shifts. Je kan bij ons op vrijdag en zaterdag dineren van 17:00 tot 19:15 of vanaf 19:30 tot het eind van de avond. Alle andere dagen kun je vrij een tijdstip kiezen.

Wij kunnen tot op heden alleen reserveringen van 2 personen direct vastleggen. Reserveringen die groter zijn hangen af van onze overige bezetting en van de samenstelling van uw gezelschap.

Deze reserveringen worden als aanvraag behandeld en wij nemen hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hopen op je begrip.

Online reserveren via TheNextTable

Via onze partner TheNextTable kun je eenvoudig bij ons reserveren; selecteer hieronder datum en tijd. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen, maar in deze tijd roeien wij ook met de riemen die we hebben.

Vermeld indien je met meer dan 2 personen bent svp wat de samenstelling van het gezelschap is in de notities.

Wil je na 17.00u voor dezelfde dag nog reserveren dan kun je ons het beste even bellen op 071-5126668.
Bij groepen groter dan 2 personen is de reservering pas definitief als deze door ons bevestigd is.

Telefonisch reserveren

Wij zijn van 11:00 tot laat op de avond bereikbaar op onderstaand telefoonnummer voor reserveringen of geheel vrijblijvend voor al je overige vragen.

Tel. 071-5126668