Restaurant in Leiden

Restaurant Leiden

Je bent van harte welkom in ons gezellige restaurant in Leiden, genaamd Aan de Rijn. Uit eten gaan in een leuk restaurant in Leiden kan een erg leuk uitje zijn. Of misschien ben je op zoek naar een mooie plek voor jouw lunch of de ideale plek voor een borrel. Kom dan gewoon naar Aan de Rijn!

Een begrip in Leiden

Ons restaurant in Leiden is al 8 jaar een begrip. We staan bekend om onze kleine broodjes en gerechten. Dit maakt ons restaurant uniek. Dus wil je een keer iets anders? Kom dan bij ons eten. Kleinere gerechten met een snelle en persoonlijke service. Jij stelt je eigen menu samen of je nu komt voor de lunch, een borrel of het diner. Ons unieke concept is aansprekend voor jong en oud. Wij hebben een groot terras op en aan de Rijn, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Ook binnen kun je genieten van ons knusse restaurant door de moderne uitstraling. Ons restaurant is laagdrempelig, maar je kunt natuurlijk rekenen op service, eten en drinken van de bovenste plank.

Winter en zomer

Je kunt zowel in de winter als de zomer terecht in ons restaurant in Leiden. In de winter zijn wij een kleinschalig restaurant met de persoonlijke service die u van ons gewend bent. We hebben dan een uitgebreide kaart met een ruime keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils. Ook in de zomer kun je bij ons genieten van de kleine gerechtjes waarom wij bekend staan. Van eind van de ochtend tot laat in de avond zit u bij ons in de zon. Kom genieten van een heerlijk glas bier of wijn of een van onze non alcoholische cocktails. 

Reserveer  nu

Wil je langskomen bij ons restaurant in Leiden? Reserveer nu! Ga naar de link op de website of bel ons op 071 – 512 66 68. Ben je vergeten te reserveren? Kom dan toch langs, we houden altijd een aantal tafeltjes vrij voor onverwachte gasten.