Restaurant in Leiden centrum

Restaurant Leiden centrum

Restaurant in Leiden centrum

De deuren van ons restaurant in Leiden centrum staan open om jou te ontvangen! Uit eten gaan kan een echt feestje zijn, helemaal als het op een toplocatie is. Of je nu komt voor de lunch, een borrel of het diner, bij ons zul je een geweldige ervaring hebben. Kom daarom langs bij Aan de Rijn!

Niet voor niets een bekende plek

Ons restaurant in Leiden centrum is al 8 jaar lang een bekende plek. Dat wij zo’n begrip zijn komt door onze kleine broodjes en gerechten. Wil je een keer op een andere manier uit eten? Kom dan dit unieke concept ervaren. Bij ons stel je namelijk je eigen menu samen. Deze kleine gerechten worden gebracht met een snelle en persoonlijke service. Of het nu gaat om lunch, een borrel of het diner, jij hebt de keuze. Je kunt van onze heerlijke gerechtjes genieten op ons grote terras op en aan de Rijn of binnen in ons knusse restaurant. Wij hebben een laagdrempelige sfeer waardoor het voor iedereen een fijne ervaring is in ons restaurant in Leiden centrum. 

Of het nu koud of warm is

Het hele jaar door kun je terecht in ons restaurant in Leiden centrum. In de winter bieden wij een kleinschalig restaurant met een uitgebreide menukaart. Volop keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. En dit alles natuurlijk met de persoonlijke service die wij ons eigen hebben gemaakt. In de zomer geniet je bij ons van de buitengewone gerechtjes die ons de goede naam geven. Vanaf eind van de ochtend tot in de late uurtjes kun je bij ons heerlijk vertoeven en genieten van de warme maanden.

Kun je niet wachten?

Kun je niet wachten om naar ons restaurant in Leiden centrum te komen? Reserveer dan nu alvast je tafel via onze website! Dan weet je zeker dat jij straks een plekje hebt om te genieten van onze heerlijke gerechten. We proberen ook altijd enkele tafeltjes vrij te houden voor gasten die niet gereserveerd hebben, dus loop vooral bij ons binnen!