Lunchen in Leiden

Lunchen in Leiden

Lunchen in Leiden

Kom bij Aan de Rijn lunchen in Leiden. Bij ons vind je de lekkerste gerechtjes. Vlees, vis, vegetarisch en veganistisch. De naam verklapt onze locatie al: ons restaurant is gelegen in het centrum van Leiden, aan de Rijn. Kies je voor een plekje op ons terras op of aan de Rijn of toch liever binnen in ons knusse restaurant? Hoe jij ook wilt lunchen in Leiden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wat staat er op jouw menu?

Wij zijn al 8 jaar een begrip in Leiden doordat wij een uniek concept hanteren. Bij ons kun je namelijk je eigen menu samenstellen aan de hand van de vele kleine gerechtjes. Of je nu gaat voor een koud broodje, soep, een warm hapje of zoetigheid, er is voor ieder wat wils. Nieuwsgierig naar de keuze die wij bieden als je bij ons komt lunchen in Leiden? Bekijk dan alvast de lunchkaart op onze website. Wij raden aan om voor de lunch drie kleine gerechtjes te kiezen. Al vele mensen zijn je voorgegaan, jong en oud publiek geniet van ons unieke concept wanneer het bij ons komt lunchen in Leiden.

Meer dan lekker eten

Bij ons kun je rekenen op meer dan lekker eten als je komt lunchen. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en hebben daarom een laagdrempelige sfeer gecreëerd in ons knusse restaurant. Met onze persoonlijke service zijn we je snel van dienst zodat jij optimaal kunt genieten. Wij gaan voor echte kwaliteit en als je in Leiden komt lunchen bij Aan de Rijn, zul je onze gastvrijheid en professionaliteit kunnen ervaren. Kom gerust bij ons binnenwandelen. Wil je er zeker van zijn dat we een tafeltje vrij hebben? Reserveer dan van tevoren door op de link op onze website te klikken. Tot snel!