Lunch Leiden

Lunch Leiden

Lunch in Leiden

Kom naar Aan de Rijn voor de lunch in Leiden. Wij bieden lekkere gerechtjes voor vlees- en visliefhebbers, maar ook voor vegetariërs. Zoals onze naam al doet vermoeden bevindt ons restaurant zich aan de Rijn, in het centrum van Leiden. Je kunt komen genieten op ons terras op en aan de Rijn of binnen in ons knusse restaurant. Wat jouw voorkeur ook is, wij zijn dé plek voor jouw lunch in Leiden.

Ons concept

Door ons unieke concept zijn wij al 8 jaar lang een begrip in Leiden. Wij serveren namelijk kleine gerechtjes waardoor jij je menu zelf samen kunt stellen. Voor de lunch raden wij aan om drie gerechtjes van onze lunchkaart te kiezen. Je kunt kiezen uit koude broodjes, soepen en salades, warme hapjes, warme broodjes en zoetigheden. Benieuwd wat wij allemaal aanbieden? Bekijk dan alvast de menukaart op de website. Door ons concept geniet zowel jong als oud ervan om bij ons te komen eten. 

Het totaalplaatje

Bij ons kun je het totaalplaatje voor jouw lunch in Leiden verwachten. Ons restaurant is knus en modern ingericht, er hangt een laagdrempelige sfeer. Wij vinden het belangrijk om persoonlijke service te leveren en natuurlijk zo snel mogelijk. Ondanks dat alles hoef je niet bang te zijn dat er iets ten koste gaat van de uitermate goede kwaliteit, wij gaan niet voor minder. Je kunt rekenen op een echt goede lunch in Leiden als je naar Aan de Rijn komt.

Kom langs

Twijfel niet langer, maar kom langs voor jouw lunch in Leiden. Wij staan te trappelen om jou te mogen ontvangen en een fantastische lunch voor jou te verzorgen. Wil je zeker weten dat er een plekje voor je is? Reserveer dan van tevoren via de link op de website of bel naar 071 – 512 66 68.