Diner

Wij raden je aan om per persoon 2 starters en 2 “hoofdgerechtjes” te kiezen samen met een lekkere side dish maakt dit een heerlijk menu om lekker samen te delen. Bekijk hieronder onze menukaart. 

Starters

Hummus van geroosterde paprika van kikkererwten met tuinkers en pita 7,50 (V)

Baba ganoush met geroosterde pita en tomatensalsa 7,50 (V)

Garnalenkroketjes met citroen-peterseliemayonaise 9,00

Quesadilla met kaas, ui, paprika, jalapeño, zure room, avocadodip en tomatensalsa 6,75 (V)

Vleeswarenplankje met drie wisselende charcuterie en tafelzuur 8,50

Bruschetta’s met makreelsalade en rode biet 6,75

Bruschetta’s met manchego en tomatensalsa 6,75 (V)

Wrap met pulled pumpkin, vegan feta en pepita 6,75 (V)

kaasplankje met drie wisselende kazen van Fromagerie Bon, vijgenbrood en appel-balsamicostroop 8,75

Edamame gestoomd en geserveerd met grof zeezout 6,00 (V)

Aubergine rolletjes met tomatentapenade en grana padano 6,50 (V)

Carpaccio met truffelmayonaise en grana padano 6,50

Wrap met gemengde paddenstoelen met thijm, rozemarijn en avocado 6,75 (V)

Brood met aioli en olijventapenade 5,65 (V)

Soepen en salades

Salade met lauwwarme gamba’s en een frisse limoendressing 6,75  

Salade falafel met gegrilde courgette en vegan tzatziki 6,75 (V) 

Salade caprese met gegrilde tomaat, mozsarella en basilicum 6,75

Mexicaanse Tomatensoep met tortilla chips en vegan kaas 4,00  

Kippensoep met gele curry, kokos en koriander 4,25

Drie stukjes extra brood 1,00

Vlees en gevogelte

Runderburgertje met barbecuesaus, spek en kaas geserveerd op brioche 6,75

Italiaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus 7,50

Kipburger met kimchi en oosterse saus geserveerd op brioche 6,75

Iberico worstje met saffraan en tomatenrisotto 7,95

Pancake met gestoofde varkenswang met een saus van rode wijn en stroop 7,50 

Vegetarisch en vegan

Quesadilla met ui, paprika, jalapeno en mexicaanse sauzen 6,75

Feta saganaki met sesam en honing 7,5

Ravioli gevuld met spinazie en ricotto geserveerd met salieboter 8,50

Gnocchi met tomatensaus en mozzarella 7,50

Shakshuka met tomaat, paprika, ei en feta 7,50

Pompoen geroosterd met salie en pepita 7,50

Vegan curry met linzen, kikkererwten, zoete aardappel en kokos 7,50

Falafelburger met hummus van geroosterde paprika geserveerd op brioche 6,75

Vis en zeevruchten  

Garnalenkroketjes met citroenpeterseliemayonaise 9,00

Gamba’s in knoflookolie met rode peper 7,50

Paella met doperwtjes, saffraan en zeevruchten 8,50

Bijgerechten

Kreukelfriet met pittige mayonaise 4,65

Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise 5,50

Risotto met saffraan en tomaat 5,50

Seizoensgroenten geroosterd 5,50

Brood met saffraanaioli en tomatentapenade 5,65

Nagerechten

Cheesecake van witte chocolade met aardbeien-sorbetijs en slagroom 7,00

Chocoladebrownie met hazelnoten en vanille-ijs en slagroom 7,00

Tiramisu van Giacomo van lange vingers, mascarpone, amaretto 7,50

Kaasplankje met drie wisselende kazen van Fromagerie Bon

met vijgenbrood en appel-balsamicostroop 8,75

American pancakes met vanille-ijs en stroop 7,00