Over ons

Wij zijn Rosanne en David Zock. Wij zijn al sinds 2004 werkzaam in de Leidse horeca waarbij wij altijd de droom hebben gehad om voor ons zelf te beginnen.

Ondanks dat Leiden als toeristische stad al heel veel te bieden heeft op het gebied van horeca, denken wij met ons vernieuwende concept een leemte op te kunnen vullen. Bij ons kan je namelijk op ieder moment van de dag genieten van verschillende lekkere kleinere gerechten. Tijdens de lunch combineer je 3 gerechtjes om tot een volledige lunch te komen. Zo heb je altijd ruime keuze en ben je niet gebonden aan een grote sandwich of salade. Bij ons neem je bijvoorbeeld een broodje met carpaccio, een salade en een lekker soepje.

Tijdens het diner serveren we gerechten die ongeveer halve porties zijn, voor een volledig diner adviseren we je om per persoon twee gerechten als “voorgerecht” uit te kiezen en 2 gerechtjes als “hoofdgerecht” en dan eventueel nog een dessert. Samen delen is daarbij een belangrijk onderdeel van ons idee, daarom serveren wij al onze gerechten op grote houten planken in het midden van de tafel.

In de winter kun je een knus plekje bij ons binnen uitzoeken. In de zomer beschikken wij ook over een grote terrasboot, die van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in de zon ligt.

Wij hopen dat je even enthousiast bent over ons concept als wij!

  • Rosanne Zock-Warmerdam

    Eigenaar
    Rosanne is geboren in Leiderdorp en is opgegroeid in dorpen rondom Leiden. Toen zij begon met studeren is zij in Leiden gaan wonen en werd ze lid van Augustinus. Na een zoektocht naar een geschikte studie haalde ze in korte tijd haar bachelor aan de Haagse Hogeschool in Facility Management. Tijdens haar gehele studietijd in Leiden was zij werkzaam bij Annie's (verjaardag) waar zij later ook als bedrijfsleider aan de slag ging. Hierna volgden De Koets en De la Soul. Samen met David geniet zij ook volop van hun dochter en zoon.
  • David Zock

    Eigenaar

    David is geboren en getogen in Leiden. Na 4 jaar studie in Amsterdam voor een HBO opleiding Bedrijfskundige Informatica zette hij zijn studie voort in Leiden waar hij ook zijn bachelor in de rechten haalde. Al die tijd heeft hij naast z'n studie zo veel mogelijk gewerkt, eerst in Katwijk bij Het Strand en later in Leiden bij o.a. Annie's (verjaardag). Daarna werd hij bedrijfsleider bij De Koets, Pakhuis en Zucca. Naast zijn werk houdt hij van hardlopen, fietsen en leuke dingen doen met zijn gezin.