Reserveren

Wij ontvangen je graag weer op ons terras “Aan de Rijn” vanaf woensdag 28 april. Ons terras is dagelijks van 12u tot 18u geopend. Bij mooi weer kun je lekker genieten van de zon, bij minder weer kun je natuurlijk ook buiten zitten, maar trek dan wel een warme jas aan. Helaas hebben we maar een beperkt aantal tafels die “droog” zijn onder een parasol, vandaar dat we ook maar een beperkt aantal reserveringen aan kunnen nemen. Maar je kunt op ieder moment gewoon langslopen en plaatsnemen als er plek is.

Wij mogen je alleen met meer dan 2 personen aan 1 tafel ontvangen als jullie een huishouden vormen, we vragen je hier bij aankomst ook voor te tekenen.

Wij hopen je snel weer te zien!

Online reserveren via TheNextTable

Via onze partner TheNextTable kun je eenvoudig bij ons reserveren; selecteer hieronder datum en tijd. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen, maar in deze tijd roeien wij ook met de riemen die we hebben.

Wil je na 17.00u voor dezelfde dag nog reserveren dan kun je ons het beste even bellen op 071-5126668.
Bij groepen groter dan 2 personen is de reservering pas definitief als deze door ons bevestigd is.

Telefonisch reserveren

Wij zijn van 11:00 tot laat op de avond bereikbaar op onderstaand telefoonnummer voor reserveringen of geheel vrijblijvend voor al je overige vragen.

Tel. 071-5126668